Mijn naam is Karin, trotse moeder van twee jongens van 6 en 4 en een kleine meid van 1. Sinds jaar en dag ben ik trouwe bezoeker van de BrandNewVintage beurs. Toen eind 2019 de oproep werd gedaan voor een opvolger, hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken! Mijn kindjes zijn echte buitenspelers en ik wil dan ook dat hun kleding stevig en goed van kwaliteit is. Als je dan ook nog wilt dat het er leuk uitziet, kan dat behoorlijk duur worden. Daarom ben ik altijd al groot fan van BrandNewVintage!

Geschiedenis
BrandNewVintage is in 2010 opgestart door Gesina de Jong en Maud de Zwart. Na 10 succesvolle edities (winter- en zomerverkoop), waarin BrandNewVintage steeds meer bekendheid heeft gekregen in Lisse en omstreken, heeft Veroni Baarda in 2015 het stokje overgenomen van Gesina. Maud en Veroni hebben de jaren erna samen nog een aantal succesvolle beurzen georganiseerd.
In 2018 konden Maud en Veroni de organisatie en planning niet meer combineren met hun eigen bedrijf en plaatsten zij een oproep voor een overname. Sinds het voorjaar van 2018 is de naam veranderd in BrandNewVintage Lisse en hebben Marina, Ramona en Monique twee jaar lang de beurs voortgezet, en eind 2019 was het voor hun tijd om het stokje over te dragen!

Hoe werkt het? Je verzamelt de mooiste merkkleding en deze kan je tijdens één van de inbrengavonden bij ons inleveren (voorzien prijs, initialen en maat). Daarna volgen er aan het einde van de week twee verkoopdagen. Uiteraard ben je dan ook van harte welkom om kleding te kopen. Eventuele overgebleven kleding kun je na afloop van de verkoopdagen weer ophalen, of door mij laten doneren aan een goed doel. Neem voor vragen gerust contact op!

Volg jij BrandNewVintage al op Facebook?