Over ons

Wij zijn Marina, Ramona en Monique en sinds maart 2018 zijn wij de trotse eigenaren van BrandNewVintage Lisse. Wij hebben alledrie kinderen in de leeftijd tussen de 5 en 14 jaar. Wij houden van mooie kinderkleding maar vinden het ook zonde om kleding na één seizoen dragen weg te doen. Omdat verkopen op Marktplaats een hoop tijd en energie kost, houden wij 2x per jaar onze BrandNewVintage kleding verkoop. Zo maken wij heel veel moeders en kinderen blij met mooie betaalbare merkkleding!

Geschiedenis
BrandNewVintage is in 2010 opgestart door Gesina de Jong en Maud de Zwart. Na 10 succesvolle edities (winter- en zomerverkoop), waarin BrandNewVintage steeds meer bekendheid heeft gekregen in Lisse en omstreken, heeft Veroni Baarda in 2015 het stokje overgenomen van Gesina. Maud en Veroni hebben de jaren erna samen nog een aantal succesvolle beurzen georganiseerd.
In 2018 konden Maud en Veroni de organisatie en planning niet meer combineren met hun eigen bedrijf en plaatsten zij een oproep voor een overname. Sinds het voorjaar van 2018 is de naam veranderd in BrandNewVintage Lisse en zijn wij het gezicht achter dit mooie concept geworden.

Hoe werkt het? Je verzamelt de mooiste merkkleding en deze kan je tijdens één van de inbrengavonden bij ons inleveren (voorzien prijs, initialen en maat). Daarna volgen er aan het einde van de week twee verkoopdagen. Uiteraard ben je dan weer van harte welkom om kleding te kopen.